Lahjoituksesi tukee työtämme kuurojen kohtaamien esteiden poistamiseksi, oikean tiedon lisäämiseksi ja viittomakielisten palvelujen järjestämiseksi, jotta viittomakieliset voisivat saavuttaa yhdenvertaiset oikeudet ja mahdollisuudet toimia yhteiskunnassamme.

Lahjoitukseni

Lahjoitan kerran

Vaikuttavaa tukea kertalahjoituksena.

Tai

Lahjoitan joka kuukausi

Turvaa työmme jatkuvuus kuukausilahjoituksella.

Miksi lahjoittaa?

Yhteiskuntamme pyörii hyvin pitkälle kuulevien ehdoilla. Monet palvelut, joita voimme pitää itsestään selvinä, on tehty kuuroille hyvin vaikeiksi tai jopa mahdottomiksi saavuttaa.

Kuurot kohtaavat arjessaan monenlaista syrjintää ja esteitä, eikä moni tieto saavuta heitä, koska sitä ei tuoteta viittomakielellä. Syrjintä ja puutteet saavutettavuudessa voivat yksilön kohdalla merkitä menetettyjä mahdollisuuksia ja murtuneita unelmia.

Viittomakielisyyden ei tulisi olla este yhdenvertaisten oikeuksien ja mahdollisuuksien toteutumiselle. Lahjoittamalla tuet työtämme ja olet mukana tärkeässä ihmisoikeustyössä.

Yhteystietoni

* Pakolliset kentät

Kuurojen Liitto

  • tekee laajaa oikeuksienvalvontaa ja vaikuttamistyötä epäkohtien poistamiseksi.
  • tuottaa viittomakielistä palveluneuvontaa, kursseja ja ohjelmia, jotta viittomakielisillä olisi saatavilla tietoa ja tukea yhteiskunnan toimintaan osallistumiseksi.
  • tukee viittomakielisen yhteisön hyvinvointia ja elinvoimaisuutta kaikenikäisille suunnatuilla vertaistuki- ja kulttuuritoiminnoilla.
  • huoltaa molempia kotimaisia viittomakieliämme mittavalla sanakirjatyöllä ja kielineuvonnalla, joista hyötyvät niin kuurot kuin kuulevatkin.

Maksutapa

Erittäin turvalliset maksut käyttämällä 256-bittistä SSL-salausta, korkeinta turvastandardia.

Maksukortti

Kolminumeroinen koodi on korttisi takana

Verkkopankki

MobilePay

Pivo

Siirto

Ota yhteyttä

Kuurojen Liitto ry
PL57 (Ilkantie 4)
00401 Helsinki
y-tunnus: 0213564-6

Lahjoituspalvelu
lahjoitukset@kuurojenliitto.fi
+358 44 525 0110 tai
+358 50 412 4190
(arkisin klo 9-15)

Kuurojen Liiton rahankeräysluvat

Lue tietosuojaseloste