Lahjoituksesi tukee työtämme kuurojen kohtaamien esteiden poistamiseksi, oikean tiedon lisäämiseksi ja viittomakielisten palvelujen järjestämiseksi, jotta viittomakieliset voisivat saavuttaa yhdenvertaiset oikeudet ja mahdollisuudet toimia yhteiskunnassa.

Lahjoitukseni

Lahjoitan kerran

Vaikuttavaa tukea kertalahjoituksena.

Tai

Lahjoitan joka kuukausi

Turvaa työmme jatkuvuus kuukausilahjoituksella!

Miksi lahjoittaa?

Yhteiskuntamme pyörii hyvin pitkälle kuulevien ehdoilla. Monet palvelut, joita monet pitävät itsestään selvinä, ovat tehty kuuroille hyvin vaikeiksi tai jopa mahdottomiksi saavuttaa. 

Kuurot kohtaavat monenlaista syrjintää ja esteitä, eikä moni tieto saavuta kuuroja, koska sitä ei tuoteta viittomakielellä. Nämä tilanteet tarkoittavat menetettyjä mahdollisuuksia ja murtuneita unelmia.

Viittomakielisyyden ei tulisi olla este yhdenvertaisten oikeuksien ja mahdollisuuksien toteutumiselle. Lahjoittamalla tuet työtämme ja olet mukana tärkeässä ihmisoikeustyössä.

Yhteystietoni

* Pakolliset kentät

Kuurojen Liitto

  • tekee laajaa oikeuksienvalvontaa ja vaikuttamistyötä epäkohtien poistamiseksi.
  • tuottaa viittomakielistä palveluneuvontaa, kursseja ja ohjelmia, jotta viittomakielisillä olisi saatavilla tietoa ja tukea yhteiskunnan toimintaan osallistumiseksi.
  • tukee viittomakielisen yhteisön hyvinvointia ja elinvoimaisuutta kaikenikäisille suunnatuilla kulttuuri- ja vertaistukitapahtumilla.
  • huoltaa molempia kotimaisia viittomakieliämme mittavalla sanakirjatyöllä ja kielineuvonnalla, joista hyötyvät niin kuurot kuin kuulevatkin.

Maksutapa

100% turvallinen maksualusta

Maksukortti

Kolminumeroinen koodi on korttisi takana

Verkkopankki

MobilePay

Pivo

Siirto

Ota yhteyttä

Kuurojen Liitto ry
PL57 (Ilkantie 4)
00401 Helsinki
y-tunnus: 0213564-6

Lahjoituspalvelu
lahjoitukset@kuurojenliitto.fi
+358 44 525 0110 (arkisin klo 10-16)

Rahankeräysluvat

Lue tietosuojaseloste